Ενημέρωση για Π.Ε. Καβάλας

Χιονόπτωση στο ορεινό δίκτυο από Διασταύρωση Ζυγού και σε όλο τον ορεινό όγκο. Χρειάζονται αλυσίδες σε όλο το μήκος του ορεινού όγκου.
Χιονόπτωση στην περιοχή της Νικήσιανης, στο Επαρχιακό Οδικό δίκτυο η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς πρόβλημα, μέσα όμως στον οικισμό το χιόνι έφτασε τα 25cm.
Χιονόπτωση επίσης στη Θάσο όπου τα σχολεία της Α΄Θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης παραμένουν κλειστά, με απόφαση του Δημάρχου. Αλυσίδες σε όλο το ορεινό δίκτυο του νησιού.
Επίσης έχουμε διακοπή μαθημάτων στο Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Λεκάνης, στο Δημοτικό Σχολείου Κεχροκάμπου, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών, καθώς και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χρυσούπολης, λόγω μη λειτουργίας της κεντρικής θέρμανσης του Σχολείου. Ακόμη μένουν κλειστά 1ο και 3ο Νηπιαγωγεία Περάμου, λόγω διαρροής νερού, το Δημοτικό Σχολείο Αμισιανών, λόγω μη λειτουργίας κεντρικής θέρμανσης και το Νηπιαγωγείο Καραβαγγέλη, λόγω διακοπής ρεύματος. Από τις 12:00 κλείσανε, λόγω έντονης χιονόπτωσης, τα Δημοτικά Σχολεία Παλαιοχωρίου, Νικήσιανης, Γεωργιανής καθώς και το Γυμνάσιο και Λύκειο Νικήσιανης.
Τα δρομολόγια των ferryboat από Κεραμωτή προς Λιμένα και από Καβάλα προς Πρίνο και αντίστροφα δεν θα πραγματοποιηθούν μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης.

Comments are closed.