Tο Δημαρχείο Κομοτηνής θα παραμείνει ανοικτό καθ΄ όλη τη διάρκεια της σημερινής νύχτας…

Με απόφαση του δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιώργου Πετρίδη, το Δημαρχείο Κομοτηνής θα παραμείνει ανοικτό καθ΄ όλη τη διάρκεια της σημερινής νύχτας και για όσες νύχτες χρειαστεί στη συνέχεια, προκειμένου να υπάρχει ζεστό κατάλυμα για πιθανούς αστέγους της πόλης.

Στο Δημαρχείο όλη τη νύχτα θα παραμένουν και άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας.

Επίσης

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, ανοιχτές θα παραμείνουν οι Λέσχες Προστασίας Ηλικιωμένων στον Δήμο Μαρώνειας – Σαπών, οι οποίες θα είναι κατάλληλα ζεστές και φιλόξενες όλο το 24ωρο.

Οι Λέσχες τόσο το βράδυ της Τρίτης 31 Ιανουαρίου 2012, τόσο κατά την διάρκεια της ημέρας, όσο και το βράδυ της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου 2012, από τις 7.00 το απόγευμα μέχρι και τις 7.00 το πρωί θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένες (με θέρμανση, κλινοσκεπάσματα, ζεστά ροφήματα κ.λ.π.) να δεχθούν όχι μόνο τους ηλικιωμένους αλλά και όσους δημότες επιθυμούν, ώστε να αντιμετωπίσουν οι ευπαθείς αυτές ομάδες των δημοτών το βαρύ κύμα ψύχους το οποίο θα πλήξει την περιοχή μας.

Σε περίπτωση που θα παραταθεί το φαινόμενο θα επεκταθεί και η λειτουργία τους όλο το 24ωρο τις επόμενες ημέρες του ψύχους.

 

Comments are closed.