Στις 10 π.μ. η εναρξη μαθημάτων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου, Σουφλίου, Σαμοθράκης και Κομοτηνής για αύριο 31/1/2012

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (παγετός-χιονόπτωση-χαμηλές θερμοκρασίες) που επικρατούν στα διοικητικά όρια του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης όπου περιλαμβάνονται η Δημοτική Ενότητα Αλεξανδρούπολης, η Δημοτική Ενότητα Τραϊανούπολης και η Δημοτική Φερών, η έναρξη των μαθημάτων και της  προσέλευση των μαθητών της Α/θμιας και της Β/θμιας εκπαίδευσης την 31η Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τρίτη,  ορίζεται από τις  ώρα 10:00 π.μ. μέχρι το τέλος του ωραρίου τους.

 

………….

Σας ανακοινώνουμε ότι με απόφαση του Δημάρχου κ. Παρασκευά Πατσουρίδη, αύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 10:00 π.μ., λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας.

Οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να είναι στις θέσεις τους κανονικά.

……….

Με απόφαση του δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιώργου Πετρίδη, αποφασίστηκε μόνο για αύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, και λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν τις πρωινές ώρες, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, να έχουν έναρξη μαθημάτων στις 10 το πρωί.

Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές των μονάδων, όπως και το άλλο προσωπικό, θα παρουσιαστούν στις σχολικές μονάδες κανονικά στο ωράριό τους.

……..

Δημος Σαμοθράκης

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού και τις ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν ανακοινώνεται ότι:·

Για σήμερα Τρίτη 31/1/12 τα μαθήματα στα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ξεκινήσουν ώρα 10.00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.     Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) λόγω της απογευματινής λειτουργίας τους που οι θερμοκρασίες είναι ακόμα πιο χαμηλές θα παραμείνουν κλειστά.·

Για αύριο Τετάρτη 1/2/2012 επειδή προβλέπονται οι ίδιες καιρικές συνθήκες για τη λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων ισχύουν τα ίδια με την Τρίτη.·

Για την Πέμπτη 2/2/2012 θα εκδοθεί ανακοίνωση την Τετάρτη.Σε περίπτωση μεταβολής για οποιαδήποτε αιτία θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Ο Αντιδήμαρχος
Βίτσας Αθανάσιος

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ_ΤΕΛΙΚΗ

 

Comments are closed.